2011. május 4., szerda

Misko a lila stadionban

Május 11-n, szerdán délután 17:30-kor, Misko egy jól irányzott kezdőrúgással szeretné fehívni a figyelmet a róla elnevezett
alapítványra és arra, hogy nagyon fontos számára és a többi izomsorvadásos gyermek számára, hogy létrejöhessen Budapesten az "Izomcentrum" a Heim Pál Gyermekkórházban. A tervezett központ az izombetegek terápiás kezelésének javításához jelentősen hozzájárul, diagnosztikai és monitorozási centrumként, nappali ellátás keretében fog működni.

A DMD-s és SMA-s betegeknek dedikált osztály elindításához 10 millió forint szükséges.

Reméljük, hogy a Misko Alapítvány és a jó ügy népszerűsítésével mihamarabb összegyűlik a pénz és a szakemberek elkezdhetik a munkát, hogy a fiúk élete könnyebb legyen!

Gyertek ki a meccsre vagy nézzétek a fotelból a Sport TV közvetítését és támogassátok az Izomcentrumot!

Bankszámlaszámunk: Misko Alapítvány, 11600006 – 00000000 - 34054781
Az erre a célra szánt támogatások közleményébe írjátok be az "izomcentrum" szót. Köszönjük.

1 megjegyzés:

Toni írta...

Sziasztok,

Keller Antal vagyok, nekem Becker-féle izomsorvadásom van és éppen most tudtam meg, hogy az ayurveda tud valamiféle gyógymódot a kezelésre, Dr. Mukesh D. Jain, egy indiai orvos 1981 óta evvel foglalkozik. Tanulmánya szerint a kezelés hatására a vérben lévő utrophin mennyisége megnő, mely helyettesítheti a dystrophynt, mely nekünk hiányzik vagy nagyon kevés. Ha érdekel titeket, akkor átküldöm az elérhetőségeit. De a kutatásáról szóló cikket megtalálhatjátok itt (is):

https://docs.google.com/document/pub?id=1L5iZcCK6Dez0KDLbKvTNkPCVhRa7zRSQgo36lvNGgV4

Ezt a linket Dr. Mukesh D. Jain küldte nekem ma délután.

Üdvözlettel,

Keller Antal
+36303326068
antal.keller@t-email.hu