2012. április 3., kedd

Forgatás

Cziglán Tamás képe
Középiskolás koromban statisztáltam, "szerepeltem" 5-6 játékfilmben. Mindig érdekelt a filmkészítés. Főiskolán reklám szakirányos voltam, az is érdekelt mindig. Mindezek dacára, reklámfilmkészítésre még nem jutottam el. Tegnapig.

Úgy kezdődött, hogy a Misko Alapítvány, mint közhasznú alapítvány, idén  először gyűjthet 1% felajánlást. Szerettük volna, szeretnénk jól csinálni ezt a kampányt, mert eléggé üres a kassza, a semmiből meg semmilyen szakmai programot nem lehet csinálni, mert vannak dolgok, amiket nem lehet tisztán önkéntes alapon elintézni. Tehát megkerestük az egyik legnagyobb magyarországi reklámcéget, a Café-t, hogy tudnának-e segíteni. Tudtak, azt mondták készítenek egy fb kampányt. Ahogy ennek híre ment a barátaink között, sorban jöttek a felajánlások, így kaptunk pl. weboldal Jónás Milántól vagy 10 szpotnyi reklámidőt is az RTL-től. Ha már lett szpothely, akkor arra kellett szpotot gyártani. A Café bevállalta a konceptinget, Papp Gábor Zsigmond és csapata a rendezést, filmezést, hangot. Lett vágó, technika, helyszín, lett három celebünk is, aki vállalta a szereplést: Pataki Zita, Tarány Tomi és Kumin Viki. Végül csak két forgatásra maradt idő, így Zita és Tomi állhatott Miskoval kamera elé. Ez történt tegnap.
Hrotkó Bálint képe

Mindenki beleadta magát, hogy tökéleteset alkosson. A hírességek a földön kúsztak Miskoval, a stáb lemondott az ebédszünetről a csúszás miatt, kinyitottak elzárt tévéstúdiókat nekünk, biztosítottak órákra egy egész hangstúdiót, sminkesek, fodrászok, műszakiak tették bele a saját részüket. A vágás ma délután történik, április 5-ig el kell készülnie a végső anyagnak. Nagyon várjuk.

Köszönet nekik: Viniczai András, Téri Edit, Ispán Bogi, Tóth Petra, Lugosi Bogi (Café), Papp Gábor Zsigmond (rendező), Támba András (vágó), Lovasi Zoltán (operatőr), Belovári Tibor (hangmérnök), Pataki Zita, Kárpáti Alexandra, Molnár Gábor, Tarány Tamás, Jónás Milán (Viasat), Radnóti Anna, Cziglán Tamás és Hrotkó Bálint (fotó), Földvári Grego Gergely (zeneszerző), Szalai Tünde (Pannónia Stúdió). A kamerát és az objektíveket Schwindl Endrétől kaptuk Horváth Gergely közreműködésével.

Nagyon várjuk a végeredményt, itt is közzé fogjuk azt tenni.

2 megjegyzés:

TK írta...

http://www.origo.hu/egeszseg/20120419-tudomanyos-attorest-hozhat-a-magyar-felfedezes-cukorbetegseg-inzulin.html

ezt olvastátok?

Misko Alapítvány írta...

Igen, köszönjük, foglalkozunk a témával! Biztató hírek.