2008. június 28., szombat

Protandim

Mától mi is szedjük a Protandimot, fél tablettát naponta. Kanálban könnyen összetörhető, amit a Miso ügyesen elnyammog. A rajongó habzsolást nem látom rajta ugyan, de okos gyermek tudja, hogy utána rögtön az erdeigyümölcsös marslakócska következik (szintén porítva, mert rágófogakból még csak egy fél van), így nincs akadékoskodás.
Ha a tört tablettára pici vizet is csepegtetek, akkor jobban "csúszik".

Először nekem is barátok szállították, de kb egy hete valami rendelési hiba folytán mégis magyarországi címünk került a szállítási rovatba. Felhívtuk őket, hogy tájékozódjunk. A válasz szerint 2 hónap a szállítási idő Európába, ezzel szemben 6 nap alatt megérkezett.

Innen rendelhető: http://www.protandim.com/ProductPage.aspx , 90 darabosat rendeltünk.
Főleg amerikai tapasztalatok alapján az derült ki, hogy ezt érdemes szedni. Azt viszont nem tudom, hogy milyen paraméterek alapján tudom majd én lemérni, hogy hatásos-e, hiszen alapvetően nincsennek tünetek. Persze a tünetek "nem jelentkezése" eredmény, de 17 hónaposan erről nem lehet nyilatkozni. Illetve később sem, hiszen mutációja válogatja, hogy mikor kezdődnek a mozgáskoordinációs problémák.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kíváncsi vagyok, hogy a Misko mennyire lesz lelkes a későbbiekben is, mert Barninak két napja már semmilyen formában nem tudom beadni. Annyira utálja, hogy most már résen van, és észreveszi még azt is, ha valamibe belekeverem és onnantól kezdve meg sem kostólja azt valamit. Úgyhogy nem tudom mi lesz. Most próbálom tanítgatni olyan gyógyszereken amit szívesen bevesz (pl. Q10 meg E-vitamin), hogy hogyan kell egészben lenyelni. Egyenlőre még nem megy neki.