2008. december 25., csütörtök

Barni és Bence

Mivel ma du. 3-ig Miskonak ágynyugalmi állapotot rendeltek - bár ez gyerkőcnél nem kötelező, csak lehetőleg keveset kell mozogni -, így reggel egyedül mentem a Casaba, hogy a fiúkról kérjek szakvéleményt. E szerint mindkettejüknek kapszulaszedést írtak elő az entitások, amelyet mihamarabb el kell kezdeni (ez nem lesz egyszerű, de már megvan az "útvonalterv").
Az elmúlt 24 órában nem észleltünk különösebb "jelenségeket", hacsak azt nem, hogy a Miso hangos, dühös hisztériás rohamokat produkált kb. 5 percenként, ha valami nem tetszett neki és úgy általában, ha közölni akart valamit. Ez elég fárasztó volt, viszont szerencsére a bevált "jóslatnak" megfelelően valóban sokat aludt. Ezen kívül két szokatlanabb dolgot figyeltünk meg, az egyik, hogy különböző testtájakra mutogatva közölte, hogy fáj  (nem esett és nem ütötte meg magát) és puszit kér rá valamint hogy délután valami "fekete bubi"-t mutogatott kint az utcán, aztán pedig a szobában, de ezt mi nem láttuk.
Délután vagy négy órát aludt és felkelve, mintha elszáltt volna a hiszti, megint kedves és normális. Lehet, hogy csak nagyon fáradt volt?

Közben ma délután engem is megműtöttek, némi alhasi (jobb petefészek) fájáson kívül nem érzek semmit csak elképesztően fáradt vagyok. Úgyhogy kihasználva a saját 24 órás nyugtonmaradásomat ágyba is teszem magam.

Nincsenek megjegyzések: