2008. december 26., péntek

A harmadik Casa nap

Ez nekem a tegnapi műtét miatt kimarad, de a fiúk már reggel elmentek Joao elé az un. "second line" vagy portugálul "secunda vez" (második alkalom) sorába. Ez az elnevezés amúgy helytelen, hiszen, aki a 26-ik alkalommal jár itt, az is ebbe a sorba áll. Mindegy. Tehát bementek, ezúttal cetli nélkül, Miso megállt Joao előtt, mire ő közölte, hogy "az entitások dolgoznak rajta". Ez azt jelenti, hogy a kedd esti "varratszedésig" konkrét feladatunk nincsen Misoval. Illetve csak annyi, hogy adjuk neki a kapszulát, amit ő kedvenc "kukó"-hoz passzítva örömmel fogyaszt. Ezen kívül persze el lehet menni meditálni a Casa-ba, de ez főleg ránk vonatkozik, mert a gyerekeknek ez tudatosan gondolom nem megy. Bár érdekes módon Miso elég jól be tudja fogni a száját odabent; ez amúgy az utóbbi időben nem megy neki. Kizárólag akkor van csendben, ha alszik vagy ha tényleg nagyon tele van a szája. :)

Az általános infokhoz tartozik az, hogy Casa napok minden héten szerdán, csütörtökön és pénteken vannak. Tehát Joao ekkor "rendel" a spiritiszta kórházban, de a többi napon is el lehet menni meditálni.

A képen az entitások "buborékjai" látszanak. Nem én készítettem és leginkább úgy tűnik, mintha az lencsére vízcseppek száradtak volna.

Nincsenek megjegyzések: