2009. május 27., szerda

Homeopátia

Misko már régen nem szedi a tavaly Andrej Sokolovtól kapott cseppeket, igazából nem láttam semmi hatását, bár lehet, hogy nem is kellett, hogy lássam...
Ezzel kapcsolatos vegyes érzéseimet félretéve elmentünk egy olyan szakértőhöz - dr. Kürti Katalin -, aki gyermekgyógyászként indult, de homeopátiás gyógyító lett belőle.
Soká kérdezgetett minket mindenről. Kérdezte, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok vagy hogy milyen jellemvonásai vannak Misonak, hogy vannak-e váratlan dühkitörései, hogy mit szeret enni, stb.
Kategórikusan le lettünk szúrva védőoltások túlzott mértékét illetően. Azt mondja, hogy hiába szed a gyerkőc antioxidánsokat, ha a vakcinák tönkreteszik a hatását. Ezen persze el lehet töprengeni egy darabig de alapvetően mindegy, mert az oltásokat nem tudom meg nem történtté tenni.
Végzett egy bioenergetikai vizsgálatot, ami NES névre hallgat és állítólag egyedülálló. Ezt konkrétan nem merném megcáfolni, de ezzel együtt már két helyen voltunk, ahol ilyen vizsgálatot végeztek, csak azt nem így hívták és persze azok is egyedülállóak voltak...
Ez a vizsgálat kimutatta, hogy Miskot le kell tiltani a cukros dolgokról. Az utóbbi időben, ha családi rendezvény volt, akkor be-becsúszott egy kis süti (legnagyobb rosszallásomra) és hetente kb. 1 túrórudolf is megengedett. Na ezért is megkaptuk a magunkét, ki is lettünk szépen oktatva, hogy csak biojoghurt biocsirkével, azt is cukor nélkül.
Ha lehetőségem van akkor amúgy is vásárolok biotermékeket, illetve mindig megnézem, hogy mi mit tartalmaz. De tény, hogy nem csak organikus gazdaságokból vásárolok és a szombati biopiacot sem látogatom, de azért a gyerek minőségi eledelt kap, ha rajtam múlik.
A hosszú beszélgetéssel egybekötött szidalmazásnak az lett a vége, hogy felírt két különböző szert, amiket igen bonyolult ütemben kell szedni egy hónapon át. Az időszak leteltével pedig újra találkozunk és meglátjuk, hogy javult-e az alapprobléma, ami ez esetben nem a DMD, hanem a megnagyobbodott mandulák.
Igazából nincs veszteni való, ha nagyon figyelek az értendre és még a bogyókat is be fogja szedni Misko, akkor talán lesz esély, hogy rendeződjön a mandulamizéria és vele együtt az apnoé valamint a levegőben lógó mandulaműtét terhétől is meg lehetne szabadulni.
Ezt most ki kell próbálni és kész.

Nincsenek megjegyzések: