2009. július 17., péntek

Luxus gyógyulás

Gergő a minap ráakadt egy "csodakészülékre". No persze ne gondolja senki, hogy alaphelyzetben bármi köze is lenne a disztrófiákhoz. Több, itt említett kütyünek nincs, csak bedobjuk a témát a "közösbe", hátha érdemes rajta elgondolkodni.
A Human Regenerator teljes mértékben a jövő technológiáját akarja rásózni a vastag pénztárcájú sejkekre (Dubaiban debütálnak ebben az évben). A terméket nézve első körben azt hittem, hogy impotenciával küzdő férfinép az igazi célcsoport, de kicsit beleolvasva kiderül, hogy ez bizony a kvantumfizikát hívja segítségül az emberi szervezet mindennapi karbantartására.
Persze a szkeptikus énem rögtön zúgolódásba kezdett, hogy na most akkor hogyan is lehet mérni ennek a cuccnak a teljesítményét? No és ha a brossúra összefoglalójának (ami a termék kiváló tulajdonságait szummázza) az első sora a remek dizájnra hívja fel a figyelmet és nem az alapfunkcióra, hogy tudnillik, aki belefekszik, az őrületesen egészséges marad, akkor mi is az elkápráztatás célja?
Igen kérem, becses júzer belefekszik, a masina horizontálisba vágja magát és az ember karbantartódik, a zanzásított lényeg szerint a sejtmembrán megfelelő "rezegtetésével". A rezgés továbbadódik és ettől a sejten belüli tartalom nem tud amortizálódni. A hatást mágneses sugarakkal érik el azáltal, hogy a sejtek töltését pozitívvá változtatják, visszaállítva a normális, eredendően egészséges rezgést.

Hogy miként kerül ez köszönőviszonyba a a Duchennel, azt egészen pontosan nem látom át, de lehet kezdeni ötleteli, ha nagyon unatkoztok (nyár van, vagy mi...). Én első körben ott csíptem nyakon a terméket, hogy gondolkodunk alternatívákban, így gondolkodtunk már reikiben is és a reikis zöld könyvben a magyarázó résznél kvantumfizikáról és einstein-i gondolatokról is szó volt. A kontextus nekem kicsit hasonló.
Illetve hasonló a Bemer ágyhoz is (persze a bemeresek ha olvassák majd minnyá jól megköveznek) annyiban, hogy az is céloz általános regenerációt és mágnesességet használja fel ehhez.

A regenerátor meglehetően borsos áron (~120M forint) kínálja az "anti-ageinget", amely kifejezés a google-ban 50M feletti találatot kap, tehát feltehetőleg nem véletlenül került a leírásba. S mivel a termék nemhogy új, de limitált szériájú (ebben az évben 50 db kerül ki a manufaktúrából) és piszok drága, így az első felhasználói vélemények a 30 perces kezelésekről maximum a Baurj al Arab szállóvendégei közül kerülhetnek ki, de ők kötve hiszem, hogy megírnák...

Nincsenek megjegyzések: