2009. február 7., szombat

Csak hogy ne unatkozzunk... :(

Misonak már tegnapelőtt estére is hőemelkedése lett, tegnap viszont rendesen beleadott mindent, hogy eljusson a csúcsra, de 39.4-nél azt mondtuk, hogy akkor ismét a hidegzuhanyt választjuk. Persze ő nem ezt gondolta és szegénykém folyamatos reszkető zokogás mellett kiabálta, hogy "nemkell, nemkell, nemkell".
Napközben is melegecske volt, de pl. a nála hidegebb medencevíz megtette hatását (persze semmi ugribugri, csak nézelődés, autózás). Egész nap azon voltunk, hogy nyugalomra intsük, volt versmondás, meseolvasás, verda és csodabogárnézés. Estére lementünk kicsit a partra sötétedéskor, persze lekéreckedett, de nem volt pörgős . A parton sétálgatott kicsit, homokot szórt párszor kétmarékkal, kaján vigyorral - ebből aztán pláne azt gondoltuk, hogy hamarosan minden OK. De aztán éjszaka persze felszaladt neki. Nem igazán nyűglődött, csak kicsit remegett és erőtlen volt.
Reggel aztán ismét kapott panadolt és egyfolytában azon dolgozunk, hogy nyugton maradjon. Ez egy kicsit bonyisabb feladatnak tűnik, mint simán játszani vele...

2 megjegyzés:

izsomelcsi írta...

Biztosan gyorsan rendbejön a kicsi,nagyon erős gyerek!!!
Szép napot!!!

LAW írta...

Ó... Miso már remekül van. Kicsit mintha túl élénk is lenne :D
Most viszont éppen én veszem a paracetamol kúrát... :(